Jeg er nå ferdig studert etter fem år. Noe som er veldig merkelig, men deilig og det blir nok en stund til jeg eventuelt skal studere igjen. Jeg har studert fem år innenfor ”folkehelse”, noe som har gitt mer masse kunnskap på veldig mange områder rundt folks helse. Jeg har egentlig lenge tenk på at det hadde vært gøy å starte for seg selv, og for noen uker siden gikk jeg virkelig inn for at dette ville jeg bare prøve. Min familie har vært med på å få meg til å gjøre dette, ” ett spark i rævva”.

Mitt mål med MK- PERSONLIG COACHING er å hjelpe mennesker som ønsker en livsstilsendring, uansett mål og mening i gang. Jeg brenner for å hjelpe og synes folkehelse er innmari spennende, og ikke minst aktuelt i dagens samfunn. Håper dere synes dette er like spennende som meg. Ta gjerne kontakt om det er noe dere måtte lure på, så skal jeg hjelpe til så godt det lar seg gjøre. Ta en titt innom min hjemmeside og facebookside for mer informasjon eller send en mail, eller ta en telefon.

 

Recommended Posts