Speltlompepizza

Som nevnt før er speltlomper noe jeg alltid har i hus. Dette fordi det kan brukes til det meste, og det smaker alltid godt. Her kommer en oppskrift på en slager her hjemme, «Speltlompepizza». Dette er veldig enkelt, og du kan lage den med akkurat det du ønsker. Perfekt om man er fler som liker forskjellig type fyll.

Du trenger:

Speltlomper/lomper

Ost (revet eller skivet)

Skinke eller annet type kjøtt

Ketchup/ tomatpure

Grønnsaker (jeg bruker ofte purre, løk, mais)

Rød chili (om du liker det sterkt)

Krydder (chilipulver, paprikapulver, hvitløkpulver og grillkrydder)

Slik gjør du:

Sett ovnen på 200 grader (gjerne varmluft). Smør på ketchup eller tomatpure og legg på det fyllet du måtte ønske, topp med ost. Stek pizzaene i ca. 6-8 minutter midt i ovnene, eller til de er gyldne. For ekstra sprø pizza, slå av ovnen, men la pizzaen stå inni ett par minutter til. Nyt meg litt mager kesam/rømme og ruccola.

Recommended Posts