Sola, gir masse god energi!

I de siste dagen har det vært et fantastisk vintervær. Passe kaldt, sol og fantastisk å være ute. Denne uken har jeg vært 4 ganger ute i skiløypene, noe som har gitt meg masse overskudd og jeg er allerede klar for en ny, fin uke. På onsdag gikk jeg og en god venninne en fantastisk skitur i strålende sol. Og fra torsdag til lørdag hadde jeg besøk av mamma og pappa. Vi hadde to veldig fine skiturer sammen, med bra føre og fint vær.

Langrenn er en veldig fin aktivitet om du vil komme deg litt lenger ut i skogen og samle masse energi. Naturen og skogen er en veldig fin arena for å samle overskudd og glemme alt annet stress vi ellers har i livene våre. Når det i tillegg er sol og fint vær ute, får man enda mer energi. Det er utrolig hvor glad og fornøyd man kan bli, bare av noen timer ute i solskinn og med ski på beina.

IMG_8681

I dag har min samboer Thor Kristian, min hund Roxy og jeg vært ute å skitur. Når vi sto opp var det sånn passe vær. Vi spiste en lang frokost før vi ordnet oss og kjørte ut til skiløypene. Når vi startet å gå, ble det bare bedre og bedre vær. Det var helt magisk å være ute i dag. Vi var begge litt slitene etter en lang uke, og planen var å ikke ta en så lang tur. Det ble likevel 22 kilometer. Når vi var ferdig med turen, hadde vi mer energi enn da vi startet og humøret var på topp. Utrolig hva godt selskap, naturen og solen kan gjøre med energinivået.

IMG_8693

På vei hjemover bestemte vi oss for å kjøpe noe vi kunne spise og kose oss med ute i solveggen. Vi kjøpte med oss grillpølser, boller, solo og kakao. Skikkelig påskestemning. Denne dagen kan vi leve lenge på.

IMG_8702

Recommended Posts