«Treningspodden»

Jeg jobber som løpe instruktør og løpe-PT på Espern Aktivitetspark i Hamar. Her har jeg to timer med løpeøkter i uka, en veldig morsom og givende jobb som gir masse energi.

Espern er et senter som følger veldig med og som bruker og drar nytte av de ansatte og det de kan best. De har nå i 2016 startet med podcast. «Treningspodden«, det er det første treningssenteret i Norge som har startet med dette.

En veldig måte for folk «der ute» å få med seg viktige poeng og viktige og riktige ting som handler om alt innen trening og helse. Veldig aktuelle temaer blir tatt opp her. Stikk innom å hør selvJeg har selv vært med på en av episodene til «Treningspodden». Under denne episoden snakker jeg om løping og gir generelle løpetips til de som ønsker å starte å løpe, bli bedre til å løpe eller bare synes løping er spennende. Her finner du alle episodene som er lagd til nå.

Her er episode 6. som jeg har vært med i.

Recommended Posts