Sykle til jobben aksjon er i gang

sykle

Hva er sykle til jobben aksjonen?
Sykle til jobben aksjon er i gang Hva er sykle til jobben aksjonen? Sykle til jobben-aksjonen er en nasjonal aktivitetskampanje med lange tradisjoner. I 60 dager fra 19. april til 17. juni, loggfører du all din aktivitet og kan være med i trekningen av flotte premier. Kom i form med gode kollegaer! Her teller du og ditt lag antall minutter mosjonert hver dag. Navnet til tross, her kan du både løpe, sykle, svømme og gå.

Delta alene eller i lag på 2 – 5. Loggfør både sykkelturer og dine øvrige aktiviteter. Enten det er en gåtur til super’n eller en hard økt på treningsstudio – alle aktiviteter teller med i kampanjen. Finner du ikke din aktivitet, kan du bruke kategorien «andre aktiviteter». Sykle til jobben støtter appen Endomondo og Strava. Dette er en aksjon som skal bedre folkehelsen, et veldig bra tiltak. Det er motiverende å jobbe som et lag i det å deltatt på sykle til jobben. Det er alltid morsomt å være aktiv med andre.

Slik fungerer det:
Aktivitetsstrøm
Du kan følge med på dine egne, dine venners og kollegaers siste aktiviteter. Det gir inspirasjon å følge med på sitt eget og andres aktivitetsnivå. Her kan du heie på kollegaene dine, og se hvor erkerivalen er i løypa.

Konkurrer internt og mot arbeidsplasser fra hele landet
Sykle til jobben-aksjonen handler først og fremst om fellesskapet, gleden og moroa man har sammen. Men du kan også få lønn få strevet. Store premier venter for dem som beveger seg og loggfører aktiviteten sin. Vi trekker drøssevis av premier hver uke.

En loggbok som motiverer
På Min side kan du følge med på din egen utvikling. Sett deg mål og følg med på om du når dem. Få kjapp oversikt over antall økter investert og kilometer levert. Du kan også bruke statistikken fra Min side til å sammenlikne deg med dine kollegaer, venner eller andre Sykle til jobben-deltakere.

Se mer her.

sykle 3

Store firmaer har intern konkurranse seg i mellom, du kan se hvor du ligger an i laget, firma, kommunen, fylke og lande. Dette bidrar til at du kommer i gang. Aksjonen holder på i totalt 2 måneder. For mange som ikke er aktive i dag bruker gjerne 8 uker for å komme over dørstokken, å syns det er gøy å trimme og være aktiv. La oss benytte muligheten nå og fram til juni og sykle og ellers være aktive, komme oss opp og ut. Bonusen er jo at helsen din blir bedre. I tillegg får du forhåpentligvis mer lyst til å mosjonere, trene og være mer fysisk aktiv etter en slik aksjon, en du ellers ville vært!

Slå et slag for folkehelsen.

God tur og husk all aktivitet teller!

(Kilde tekst & bilder her)

 

Recommended Posts