Radiotrener´n 


Tidligere i juni ble jeg ringt av en som jobber i NRK Hedmark og Oppland. Han hadde lest litt på bloggen min og hørt poddcasten jeg har laget sammen med Espern. Han lurte på om jeg ville være med å lage et radioprogram, eller radioklipp. Dette synes jeg hørtes veldig spennende ut, og jeg ble med. Vi satt opp noen punkter vi tenkte kunne falle i smak hos folk flest. Alt innen folkehelse, helse, ernæring, trening og livsstil. Jeg prøvde også å gjøre det mest mulig rettet mot alle, slik at man kjenner seg igjen i ett eller annet. Dette blir et sommerprosjekt som sendes spesielt i Hedemark og Oppland, men kan også kanskje høres på nett.

Håper dette faller i smak, jeg synes i hvert fall det er veldig morsomt å snakke om folkehelse, helse, fysisk aktivitet, kosthold, trening og alt som hører med. Bli inspirert og ha det gøy med det du driver med. «Det enkle er ofte det beste». Dette gjelder også helse og livsstil. Gjør det enklest mulig, da er det lettere å få det inn i hverdagen og det er større sannsynlighet for at det blir endel av deg og ditt liv. Husk, gjør det fordi du har lyst og behov, ikke for at noen andre forteller deg det. Vi er forskjellige og reagerer forskjellig på mat, trening og det som har med helse og livsstil og gjøre.

Innledning (trykk på nr. 8. )
Episode 1 ( trykk på nr. 9.)
Episode 2 ( trykk på nr. 3.)
Episode 3 ( trykk på nr. 4.)
Episode 4 ( trykk på nr. 2)
Episode 5 ( trykk på nr. 9)

Dette er episodene som er sendt til nå. Fortsett å høre på Radiotrener´n i NRK fremover i sommer på P1 Morgen fra Hedmark og Oppland på mandager og torsdager. Det vil også bli sendt på P1+. Her er en oversikt over hva som er blitt sendt. Hør på og bli inspirert!

Trenger du hjelp? Ta kontakt med meg, og vi finner noe som passer deg og ditt liv. God sommer!

Recommended Posts