MK- Personlig Coaching & Ingrid Kristiansen starter nye tilbud

Høsten 2016 blir en spennende start på noe nytt. Mamma (Ingrid Kristiansen) og jeg (MK- Personlig Coaching) skal starte et samarbeid, sammen med flere dyktige trenere og veiledere. Dette betyr at vi er flere som jobber sammen og tilbudene blir større og mer varierte. Her blir det noe for begge kjønn, alle aldere og for deg som liker å trene, deg som ønsker å starte med trening, deg som har mål du ønsker å oppnå eller for deg som vil ha noen å trene sammen med. Vi tilbyr også livsstilsendring for deg. Ta kontakt med Marte eller Ingrid.

 Om oss:

Marte Kristiansen:

Driver MK- Personlig Coaching. Her hjelper hun mennesker til å oppnå sine livsstilsmål, store eller små. Marte brenner for å hjelpe mennesker. Hun har vært barnetrener for allidrett, instruktør på stavgangstreninger, instruktør og veileder på løpetreninger. Mye interesse for mental trening og «tankenskraft», spesielt i en livsstilsendringsprosess. Marte har vært løpeintruktør og trener hos Espern, Hamar. Marte har også hatt bungeetrening, sirkeltrening og vært løpetrener og instruktør hos Family Sports Club, Elverum.

Utdannelse & kurs:
– Master i folkehelsevitenskap, med vekt på livsstilsendring, Høgskolen i Hedmark
– Bachelor i folkehelse, med vekt på fysisk aktivitet, Høgskolen i Hedmark
– Årsstudium i mat, ernæring og helse, Høgskolen i Hedmark
– Sertifisert Nordic Walking instruktør
– Sertifisert Bungypump instruktør
– Sertifisert løpeveileder og trener

Ingrid Kristiansen:

Ingrid driver Ingrid Kristiansen. Profesjonell løper i verdensklasse i ca. 25 år ved siden av å være mor. Ingrid var på det Norske langrennslandslaget fra 1975-1979, og deltaker for Norge i Vinter OL i 1976 og VM på ski i Lahti i 1978. Ingrid har mange norske mesterskapstittler både i langrenn og i friidrett. Egebergs ærespris, Nurmiprisen, Morgenbladets gullmedalje, Sportsjournalistenes statuett som «Årets idrettsnavn» i flere år. Ingrid er den eneste person i verden, kvinne eller mann som samtidig har hatt verdensrekordene på 5,000m bane, 10,000 m bane, 15 km landevei, 1/2 maraton og maraton. Ingrid og Arve har skrevet to bøker: Stavgang – Nordic Walking for alle, Sprek hele livet.

Utdannelse & kurs:

– Bioingeniør
– Treningsveilederkurs fra NIH

– Kropp og selvfølelse kurs

– Kinesiologi kurs

Følg med, tilbudene kommer til uka.

Recommended Posts