Team Ingrid Kristiansen

I helgen har mamma hatt løpesamling for løpejentene + TK her på hytta i Porsgrunn. Alle jentene satser jo, og trener mer og mer målrettet en det jeg selv gjør. jeg valgte uansett å være med, egentlig for morro skyld. TK løper jo også endel løp, men satser også mindre enn jentene som er på Team Ingrid Kristiansen. Vi synes det er veldig morsomt å være på løpesamling uansett. Spesielt når det er på hytta der vi pleier å være når vi har fri på sommeren.

Jeg har slitt mye med vonde bein denne våren, men jeg var hos fysioterapaut og lege nå rett før ferien. Jeg har fått nye såler og beina tåler allerede mer etter at jeg begynte å bruke sålene mine. Fantastisk at det skal så «lite» til, før beina blir bedre igjen. Jeg fikk derfor vært med på den meste treningen som ble gjort i helgen.

Samlingene startet på fredagen. Alle kom fra Oslo på ettermiddagen. Da alle var ankommet tok vi en rolig 50 minutters tur på cirka 10 kilometer. Etter turen kjørte vi en runde med sirkeltrening, 19 minutter. Vi var heldige med været på fredagen.


Når vi våknet på lørdagen derimot, var det skikkelig drittvær. Regn, vind og generelt ganske guffent. Vi sjekket værmeldingen og fant ut at det skulle roe seg i 11 tiden. Derfor la vi treningen deretter. Lørdagens første treningsøkt skulle være en hardøkt. Vi kjørte et stykke før vi løp intervaller på bane for å gjøre noe annet. Vi varmet opp en god runde på cirka 20 minutter før vi tok noen stigningsløp. Regnet hadde enda ikke gitt seg, men vi lot oss ikke stoppe av det. Det kan man ikke når man driver med en idrett som foregår ute. Planen idag var 1600 m (4 runder), der vi løp «roligere» i svingene og «fortere» på langsidene, denne treningen kalles ins/outs. Det vil si 100m på/ 100m roligere. Vi stopper aldri og derfor får man en gunstig progresjon i pulsen. Vi tok dette to ganger. Med en runde jogg i mellom. Andre gangen blåste det skikkelig opp og det begynte å regne helt ekstremt. Aldri vært så våt under en treningsøkt før, det var ekstremt. Etter 2 x 1600m jogget vi litt før vi tok 45sek på/ 15 sek av i 10 minutter. Jeg ga meg der. De andre tok 15 sek på/ 15 sek av i motbakke 6 ganger. Før vi jogget godt ned.


Det var veldig deilig etter gjennomført økt, tross tidenes drittvær. det ble en bra økt på 14-15 kilometer. Det lysnet allerede da vi var ferdig. Vi dro hjemover, spiste og ladet opp til økt nummer to. Andre økt var en rolig 50 minutters tur. TK, pappa og jeg valgte heller å ta en kombinasjonstur med Bungypump og løping. Deretter kjørte vi alle 2 runder med sirkeltrening. En deilig økt nummer to. Det er ikke ofte jeg kjører to økter, men det er deilig en gang i blant for meg som bare trener for morro skyld. Vi spiste og slappet av resten av kvelden.

På søndagen våknet vi til strålende sol. Veldig stor overgang fra lørdagen. Søndagens plan var langtur på 1,5- 2 timer. Mamma og kjæresten til hun ene hadde med seg sykkel. Etter en stund måtte mamma legge fra seg sykkelen da det ble litt for kupert, hun ble da med å løpe isteden. TK og jeg løp 15 kilometer, mens de andre løp gode 18 kilometer. Deilig å kunne være ute i 1,5 timer uten noen vondter i beina. Det er stor fremgang fra tidligere i vår/sommer. Det var treningssamlingens siste økt. En deilig og fin tur. Langturer er alltid fine og morsomme, fordi man ikke tenker på fart eller tid. Man er bare ute og koser seg. Jeg er jo dårligere trent en alle de andre, men jeg følte likevel jeg fint klarte å henge med. Etter siste økten, spiste vi og de andre pakket og dro tilbake til Oslo.Takk for en morsom, tung, våt og solfylt helg alle sammen. Og takk til Sylvain Cavatz som var med og tok alle de fine bildene alle dagene. Morsomt med bilder som er tatt av en som kan det.

Recommended Posts