Martes powershake


Smoothie er alltid en slager her i huset. Vi lager smoothie til frokost, mellommåltid, etter trening og generelt når det måtte passe. Smoothie kan lages på mange måter og det gjelder bare å bruke fantasien. Her er favoritten en «kopi» av powershaken man kan kjøpe på Joe & the juice. For å få den mer mettende putter jeg ofte opp i matvarer som inneholder litt ekstra med proteiner. Det holder deg mett lenger. Smoothie er en perfekt måte å få i deg næring, om du er på farten, har dårlig tid eller bare har lyst på noe godt.

Oppskrift:
3 dl melk
2 dl vanilje yoghurt
2 egg
2 ss mager kesam
1 neve med frosne jordbær
1 banan
(Evt. litt vaniljesukker eller proteinpulver med vaniljesmak, for enda mer vaniljesmak i shaken)

Miks alt sammen i en blender til alt er knust. Hell i glass og nyt!

 

Recommended Posts