Team Kristiansen

Team Kristiansen er en familiebedrift som er spesialister på utholdenhetstrening. Vi har alle forskjellige kompetanser, og dette gjør at vi blir større og mer varierte enn noen gang. Vi fokuserer på enkle, men effektive treningsmetoder. Vi er flere generasjoner, noe som gjør at vi dekker en større gruppe, samt at vi tenker og har forskjellige måter å lede på. Dette gjør at det blir mer variasjon, inspirasjon og tilbud. Vår filosofi er at trening skal gjøres så enkelt som mulig. Trening skal være gøy, og du skal få overskudd. Vi er der for deg, og håper noen av tilbudene vi tilbyr kan passe for deg. Ta med en venn, familiemedlem eller en bekjent og bli sprekere sammen med Team Kristiansen.

Unik erfaring – unike resultater

Velg mellom følgende aktiviteter

Bungypump
Bungypumptrening er perfekt for deg som ønsker det lille ekstra. Her får du styrke og kondisjon i samme økt. Perfekt for skiløpere, løpere, syklere eller bare for deg som ønsker å komme i form. Bungypump har bare fordeler. Det forbrenner mye mer enn å gå/løpe, det er mindre belastende for ledd og det er noe alle får til bare etter noen minutter. Stavene kan stilles til ulik motstand (4 og 6 kg) og Thor Kristian eller Marte får deg til å pushe på i bakkene!

Timene er tilgjengelig fra Bogstad Badeplass og Sognsvann.

BungyPump_Bogstad_Midtstuen_Sognsvann
BungyPump

kr 3.200 (Pris inkluderer ditt eget par med BungyPump staver).
KJØP

Stavgang 
Vårt orginale stavgangstilbud fortsetter som vanlig med fire faste ganger i uken! Tilbudet på torsdager faller ut i vintermånedene. Bli med i den store gruppen stavgjengere som går med utgangspunkt fra parkeringsplassen på Midtstuen. Treningene består av oppvarming, intervaller, instruksjon i stavgang og uttøyningsøvelser. Vi trener samlet og siden vi går med staver får alle et godt utbytte av treningen uansett nivå.

Ingrid-Kristiansen-Personlig_Coaching_Trening_Stavgang_Nordic_Walking_Holmenkollen
Stavgangstrening

kr 1.700 – kr 2.400
VELG ALTERNATIV

Løping
Dersom du har en gruppe å løpe sammen med når du trener intervall vil du garantert føle det er lettere å ta ordentlig i. Treningsutbyttet og trivselen øker av å slite litt sammen andre. Ingrid Kristiansen legger opp til et sett intervaller med en naturlig progresjon utover høsten 2016. Treningene er lagt opp til å fasilitere ulike formnivå, men vi anbefaler at du regner deg selv som i god form, men at du er fullt klar over at du har forbedringspotensial! Nytt av året er flere løpegrupper.

Kom igang
Vi ønsker å vekke løperen i deg og tilbyr nå et lavterskelalternativ til våre populære løpetreninger. Ingen trenger være redde for at det skal gå for fort og man kan trygt melde seg på om man ønsker å komme i gang samme andre. Ingrid og Marte vil dele av sin kunnskap om aktivitet, trening, intervaller, kosthold osv på treningene. Vi tilbyr 15% rabatt på klippekort til deg og din venn om dere melder dere på sammen, da blir det jo både billigere og mindre skummelt! Treningen går over 8 tirsdager eller onsdager.

Ingrid_Kristiansen-Marte_Kristiansen_Glad_i_aa_lope
Kom i gang med Marte og Ingrid

kr 1.800
KJØP

Løpetrening
Bli med i Ingrids løpegruppe i Frognerparken og tren intervaller! Treningene er lagt opp slik at folk med ulik form vil ha lik glede og utbytte av treningsøktene og man får veiledning og tilbakemelding fra Ingrid underveis. Treningsdager på mandager og torsdager.

Ingrid_Kristiansen_Loping
Løpetrening

kr 1.000 – kr 5.000
VELG ALTERNATIV

Styrke og kondis
Nytt treningstilbud i Frognerparken og på Fornebu høsten 2016 ? Løpetrening med Styrketrening. Få dobbelt igjen for treninga. Styrke og kondisjon i en og samme økt! Drop-in er og mulig til kr 270,- pr gang. Send gjerne mail til ingrid@ingridkristiansen.com og si fra om du ønsker å bli med.

StyrkeogKondis
Morgenfrisk – Styrke og Kondis

kr 2.200
KJØP

PT- tjenester
Dette er et opplegg som gjelder deg som er mosjonist, en ivrig bedriftsløper eller toppidrettsutøver. Vi har utviklet tilbudet, og tilbyr ikke bare PT på løping. Du kan velge i en mengde utholdenhetsaktiviteter.

Med andre ord: Dette gjelder alle uansett nivå.

Ingrid-Kristiansen-Personlig_Coaching_Trening_12_MND
PT Pakke med treningsprogram – 12 Måneder

kr 13.000
KJØP

Ingrid-Kristiansen-Personlig_Coaching_Trening_6_MND
PT Pakke med treningsprogram – 6 Måneder

kr 8.000
KJØP

Ingrid-Kristiansen-Personlig_Coaching_Trening_Lopemaskin
PT-Løpemaskin

kr 950
KJØP

Meld deg på idag! Vi gleder oss til å hjelpe deg og nå dine mål. Store eller små.

– Team Kristiansen –

 

Recommended Posts