Et skritt nærmere

Uke 32 er over og jeg har fått langt igjen masse bra trening, Det har blitt en del rolig trening, litt hardtrening og en langtur.

Denne uke har det blitt rundt 60 kilometer. Etter at jeg har løpt et par rolige turer hadde jeg en bra hardøkt. 10 kilometer med høy fart uten pause, her var målet å presse seg litt, og ligge på terskel over lenger tid. Økten varte i 45 minutter og jeg følte meg veldig pigg hele økten, dette er en økt som anbefales for deg som skal løpe 1/2 eller helmaraton.

Fredagen hadde jeg bestemt meg for å løpe hjem fra jobb. Det er fint å kombinere dette med en langtur, det ble totalt 17 kilometer med jevnt tempo.

Lørdag ble det er fin løpetur med de to beste jeg vet om Marte og hunden vår Roxy. Denne uken starter endelig Team Kristiansen opp med treningene sine igjen. Dette er noen jeg ser fram til å være med på, løpetrening i Frognerparken med Ingrid Kristiansen. Sjekk ut hjemmesiden for mer info om tilbudene, det anbefales. Det er tilbud for enhver smak, og team Kristiansen er en flink gjeng. Ellers vil neste uke være lik som denne tenker jeg. En kombinasjon av  litt hardtrening en del mengde.

– TK –

Recommended Posts