En over middels aktiv uke

Ny uke er over og det har blitt mange timer med trening denne uken. Det ble noen mer trening denne uke enn planlagt. Jeg fikk syklet til og fra jobben to dager i tillegg til at jeg løp en del ved siden av, mandag og torsdag er faste intervall dager med Ingrid Kristiansen i Frognerparken, dette er en fin løpegruppe med et bra nivå av deltagere, her kjøres det god oppvarming, 20 min med intervaller og 15 min med rolig ut jogg, dette er et tilbud som bør sjekkes ut. Mye bra trening og kunnskap som gir ekstra motivasjon framover mot halvmaraton. Team Kristiansen har en gruppe for nybegynnere og en for de som har løpt endel. Sjekk ut dette her.

I helgen som var har jeg vært med på en trenings weekend med runnersworld Norge. En helg fylt med trening, foredrag og mye løpesnakk.
Fredagen starta med en rolig løpetur på 10 km, lørdagen startet dagen med en morgen tur 07.30 før vi senere på dagen kjøre en god kvalitets økt med bra trøkk på alle intervallene. på denne økten kjørte vi 12×2 min formen føltes veldig bra og jeg løpe alle dragene på 3.45 fart som tilsvares 16 km/t.

Lørdag kveld var det er bra foredrag om trening, kosthold og restitusjon, mye bra kunnskap og få med seg i en slik oppkjørings periode jeg er inni nå. Det var Marte som hadde dette foredraget. Søndag hadde vi en kjempefin langtur, for min del ble turen på 14,5 km, morsomt å være på løpetur med 40 ander.

Denne uken skal jeg delta på Sognsvann rundt medsols. her kan man selv velge antall runder rundt Sognsvann, for min del skal jeg trene med Team Ingrid Kristiansen og da står det på planen 2 runder som tilsvarer 6,6 km. det blir morsomt å se hvordan formen er nå og sammenligne med når jeg løp to runder i fjor. Håper alle for en fin trenings uke, det er 26 dager igjen til Oslo 1/2 maraton så mye kan utbedres.

Ser frem til en ny og aktiv uke. Marte kommer med et eget innlegg om helgen i løpet av de nærmeste dagene.

– TK- 

Recommended Posts