Det nærmer seg med stormskritt

Treningen mot Oslo halvmaraton går bra, jeg føler meg pigg og er motivert. Denne uken fikk jeg sjekket formene min, jeg deltok på Sognsvann rundt medsols. Dette er en løp som går vær onsdag, der starten går kl.18.00 og du velger selv hvor mange runder du skal løpe, en runde er 3,3 km. i dag hadde Ingrid bestemt at vi skulle løpe to runder. Det er en lett løype, men det blir ganske tung å løpe 6,6 km i maks fart. men etter å kommet i mål, sjekket jeg opp tider fra i fjor, og jeg har løpt 15 sekunder fortere i år enn i fjor, dette viser at jeg er på riktig vei mot målet.


Etter to runder rundt Sognsvann jogget vi rolig ned til idretts anlegge ved Olympiatoppen. der vi løpe noen i intervaller Team Ingrid Kristiansen er stort sett unge og lovene løperjenter som har Ingrid som trener, og jeg har vært så heldig at jeg har fått være med på trenings samlinger, og treninger.


Ellers har ukas økter vært rolige, torsdager har jeg en egen trenings gruppe kl.18 på Sognsvann sjekk ute! På lørdagen var jeg om Marte ute og syklet i 2 timer. det er fint å bruke sykkelen på langtur for og slippe for mye slag på beina. også er det godt å komme litt lenger vekk på sykkel enn om man løper. Vi hadde en kjempe fin tur i et fantastisk vær.


Neste uke blir en spennende uke jeg skal få et trenings opplegg fra Ingrid, jeg skal prøve og syklet litt til og fra jobb, skal har noen av løpegruppene til Ingrid. I tillegg skal jeg teste formen min på søndag da er det 10 km løp i Drammen.

Ønsker alle en god trenings uke, det er 19 dager igjen til start på Oslo 1/2

-TK-

Recommended Posts