Ny rekord!

Dette har vært bra uke, Ingrid Kristiansen har laget et formtopp program til meg som jeg startet på sist mandag. det har vært motiverende uke med dette programmet, det har vært blanding mellom lett, langt og hardt. Ingrid la opp programmet slik at jeg skulle føle meg lett og rask til konkursene i drammen på søndagen.

Etter en lang uke med jobb og mye trening, var jeg temmelig sliten på fredag, jeg merket jeg gruet meg til søndagen om jeg skulle være så sliten da.

Søndag
Endelig var søndagen her. Jeg våknet tidlig å følte meg klar og motivert. I dag skulle jeg endelig komme under 38 min på 10 km, det var målet klart og tydelig, alt annet ville vært for dårlig. Marte og jeg dro tidlig til drammen og gjorde oss kjent ved start og målgang, Marte var med som supporter, og motiverte meg før start. Nå gledet jeg meg til å starte.


Endelig gikk starten. kl.12.00 smalt pistolen. Jeg lot de fleste foran meg løpe, jeg hadde bestemt meg for å løpe i min egen fart, etter bare 3 km begynte jeg å hente inn de som løp fra meg i starten. Etter 5 km så jeg på klokken og skjønte jeg lå godt an til komme under 38 min. Gleden var stor når Marte sto 2 km før mål, gleden var ennå større når hun løp ved siden av meg de siste 200 meterne. Jeg kom inn på 37:58 endelig under 38 min som lenge har vært et mål. Dette er en forbedring på 20 sekunder dette gir meg ennå mer selvtillit mot Oslo 1/2 og motiverer meg til og holde fokuset oppe.Etter målgang følte jeg meg fornøyd. Jeg klarte å løpe et taktisk bra løp, og følte meg bra.
Jeg gleder meg til å komme igang med neste ukes trening, jeg er veldig motivert til Oslo 1/2. nå er det i underkant av 2 uker til start og har fortsatt litt tid til å bedre formen litt. Lykke til med treningen, trenger du eller noen du kjenner litt motivasjon, bli med Team Kristiansen på trening sjekk ut ukesplanen her.

– TK –

Recommended Posts