Veien mot halvmaraton – siste «finpuss»

Bare 6 dager igjen til Oslo ½ maraton. Det som ikke har blitt gjort til nå er for sent, den formen jeg har i dag blir ikke noe bedre fram til løpet. Nå denne uke skal jeg fokusere på å ha nok energi til lørdag. Korte og lett løpeturer står igjen på planen fra Ingrid. Jeg går også hele tiden å trener mental, sier til meg selv at jeg gleder meg til lørdag. Selv om jeg kanskje gruer meg litt, er det viktig å fokuser på at dette er noe jeg gjør fordi jeg har lyst og ikke fordi jeg må!


Denne uke har vært en bra trenings uke med 5 økter en langtur på mandag rolig løpeturer også jeg kjørte en bra mølle økt med Ingrid, Arve og Marte til stede. Ellers har jeg hatt litt hviledager denne uke. Og på søndag hadde jeg en kjempe fin løptur med Marte og Roxy.Nå er det bare å glede seg, jeg er veldig spent på hvordan formen er på lørdag. Jeg vet selv at jeg er i god form nå. Løper en del fortere i år enn i fjor.
I år har jeg bestemt meg for å starte rolig og heller jobbe meg oppover underveis i løpet, løpet er jo tross alt 21 km og masse tid å løpe seg inn i løpet igjen, starter man for hardt blir det ikke noe morsomt å skulle løpe resten av løpet. jeg har som nevt løp i Oslo tre ganger før, og har fått  vondt i ryggen ved 14 km hvergang. i  År har jeg bestemt meg for å ikke få vondt, bare fokuser på de posetive tingene underveis, skal heller ikke fokusere på pulsen, føler jeg meg pigg skal jeg bare holde trøkket oppe i gjevn fart.

Håper alle er klare til lørdag og gleder seg til løpe om du skal løpe 10 km, ½- eller maraton. Masse lykke til alle sammen, vi sees i løypa!

-TK-    

Recommended Posts