Terskelpuls – veien til en bedre løper

Bestill terskeltest hos meg ila 28-29.09 og du får % på tjenesten. Jeg har skrevet mye om terskelpuls på bloggen fra før av. Det er ikke uten grunn. Dette er et begrep jeg vil fler og fler skal kjenne til. Dropp makspulsen og soner.  Terskelpulsen er mye viktigere for deg å kunne, dette fordi da vet du alltid hvilken puls du bør og skal trene på.

Ønsker du å ta en terskeltest?
Jeg utfører terskeltester sammen med andre i Team Kristiansen. Ingrid Kristiansen har nemlig gjennom masse prøving og erfaring, funnet en metode å finne din terskelpuls/fart uten å måle din laktatverdi (melkesyreverdi). Dette gjør det kanskje mindre skremmende? Dette er som en god intervalløkt, og det er ikke noe å grue seg til i det hele tatt.


Nøkkelen til forbedring?
Jeg kan nesten si at dette er nøkkelen til forbedring når det kommer til løping. Jeg har selv erfart og prøvd dette. For flere år siden trente jeg bare slik jeg leste, hørte om og slik jeg følte for. Dette ga egentlig ikke noe annet en trening, men treningseffekten og resutateten kom aldri. Derfor fant jeg ut jeg ville teste det med terskeltest. Mamma testet terskelen min, ga meg treningsprogram som passet min terskelfart og jeg så forbedring etter få uker. Ingenting er morsommere enn det. Min samboer har akkurat samme erfaringen med dette. Vi er altså veldig mange som egentlig har trodd vi kunne mye om trening og hvordan det skulle gjøres. Men det var ikke før vi testet terskelpulsen og farten vi virkelig så resultater på både trening og konkurranse.


Bestill en terskeltest hos meg idag. Ta kontakt om det er noe du lurer på angående denne testen. Jeg er tilgjengelig på mail store deler av dagen. Vi finner et tidspunkt som passer begge.  Bestiller du innen 29.09.2016 gir jeg 10%. Du vil ikke angre på en slik test. Håper å høre fra deg.

– MK –

Recommended Posts