Født: 01.08.1990
Bosted: Oslo

Utdannelse:
– Årsstudium mat, ernæring og helse
– Bachelor i folkehelse, med vekt på fysisk aktivitet
– Master i folkehelsevitenskap, med vekt på livsstilsendring

Biografi:
Jeg kommer fra en familie der idrett og helse har vært en del av min oppvekst. Dette har vært med på å forme meg som person og blitt en naturlig del av min hverdag. Jeg har tatt utdanning innenfor folkehelse og jeg brenner for å hjelpe personer som trenger hjelp med å endre sin livsstil.

Erfaring:
Vært barnetrener for allidrett, instruktør på stavgangstreninger, instruktør og veileder på løpetreninger. Mye interesse for mental trening og «tankenskraft».

Skrevet bacheloroppgave om: «Motivasjon og kondisjonsaktiviteter med fokus på stavgang » og masteroppgave om: «Overvekt, stress og mental trening».

Etter idrettsfag på videregående ga idrett og helsefag en mersmak hos meg. Jeg bestemte meg for å tenke litt ”nytt” og synes folkehelse hørtes spennende ut. Dette var ett veldig nytt studie da jeg søkte og tilbudene var på Høgskolen i Elverum eller Sogndal. Jeg endte opp på bachelor i folkehelse på Elverum. Dette var så aktuelt og passet meg perfekt, derfor søkte jeg meg inn på master i folkehelsevitenskap og startet rett på det. Året etter startet jeg på ett tillegg studie innen mat, ernæring og helse.

MK Personlig coaching

Jeg valgte å starte mitt eget firma etter at jeg hadde levert mastergraden. Grunnen til at jeg ville starte selv var fordi jeg hadde lyst til å være min egen «sjef». Både mine foreldre og min bror har sine egne firmar og jeg har lært mye av dem hvordan man skal jobbe i startfasen for å bygge opp firmaet.

Igjennom den utdanningen jeg har tatt så fant jeg ingen jobbe der jeg kunne bruke alle mine erfaringer og kunnskap, dette er noe av grunnen til at jeg startet mitt eget firma. Nå kan jeg jobbe med mye variert, som er med på å løfte meg og firmaet videre.

For mer info om hva MK Personlig coaching tilbyr kan du klikke HER!