Om meg

MARTE KRISTIANSEN

Mitt navn er Marte Kristiansen og det er jeg som driver MK- Personlig Coaching. Her hjelper jeg mennesker med å oppnå sine livsstilsmål, store eller små. Er det et tema jeg brenner for så er det det mental trening og «tankenskraft», spesielt i en livsstilsendringsprosess. Det er utrolig hva vi mennesker kan få til bare vi bestemmer oss for det!

Jeg har lang erfaring som personlig trener for en rekke kunder. I tillegg jobber jeg sammen med min mor Ingrid Kristiansen mot forskjellige bedrifter som ønsker veiledning, spesielt for løping. Jeg har i tillegg erfaring som trener på to ulike treningssentre, som barnetrener for allidrett, instruktør på stavgangstreninger og instruktør og veileder på løpetreninger.

Utdannelse:

  • Master i folkehelsevitenskap, med vekt på livsstilsendring, Høgskolen i Hedmark
  • Bachelor i folkehelse, med vekt på fysisk aktivitet, Høgskolen i Hedmark
  • Årsstudium i mat, ernæring og helse, Høgskolen i Hedmark

Kurs:

  • Sertifisert Nordic Walking instruktør
  • Serifiserty Bungypump instruktør

MK-Personlig Coaching

Jeg startet opp MK-Personlig Coaching i 2015 med et mål om å kunne hjelpe så mange som mulig med fysisk aktivitet, trening og kosthold.

Fra jeg startet så har jeg vært så heldig å bli kjent med så mange sterke mennesker som har gjort en stor innsats i å endre sine vaner. Dette gir meg som trener og motivator ekstremt mye, og jeg har med dette enda mer lyst til å hjelpe også deg!